Yangın çıkış kapısı istanbul Temel Açıklaması

Wiki Article

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Ivedili yangın çıkış bapsı yangının yayılmasını önler ve insanoğluın güven içre hariçarı çıkmalarına yardımcı olmasının cepheı nöbet örgünın farklı taksimmlerine belli bir müddet ortamında yamanın henüz az gitmesini esenlamaktadır. Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtmektedir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bir sonraki blog yazımızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını belirlemek sinein kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

E: entegrity – bütnamlık W: radyasyon – radyasyon kanalıyla ısı transferinin engellenmesi I: insulation – izolasyon

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en mutabık fiyatlarla iye geçmek Yangın merdiveni kapısı için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma selen alabilirsiniz.

Ürettiğimiz yangın kapılarında kullandığımız malzemeler durağan kapital ile bünyeldığı kucakin öbür firmalara nispeten ürünlerimiz elan hesaplı olmaktadır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu sertifikalar, yangına dayanıklılığı ve kapının makul bir süre boyunca yangını arama şeşnda tutabilme kabiliyetini kanıtlar.

Yangın merdivenleri içeriden veya haricen örgülabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve alan kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapılarının seçiminde ayrıca gereç kalitesi, kilitleme sistemleri, menteşe dayanıklılığı ve elverişli montaj üzere faktörlere özen edilmelidir.

l Kötü sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Report this wiki page