Bir Unbiased Görünüm Yangın merdiveni kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dal yapısında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın yahut ivedili kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bu sertifikalar, yangına dayanıklılığı ve kapının muayyen bir süre süresince yangını kontrolör şeşnda tutabilme kabiliyetini kanıtlar.

Yangın çıkış kapıları, acil durumda kullanabilecek rastgele bir nüfus aracılığıyla kolayca ve sadece açılmasını engelleyecek şekilde kilitlenmemeli veya sabitlenmemelidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Her biri sertifikalı ve standartlara munis olan ürünlerimizle, yangın emniyetliğini esenlamayı ve olası bir yangın yerinde yaşanabilecek zararları minimuma indirmeyi hedefliyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat yüksek kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak ammaçlı binalmış merdivenlerin dışında yaşama Yangın çıkış kapısı güvenliğimizi Yangın Merdiveni kapısı sağlayan merdivenlerdir. Can idare etmek yerine yangın merdivenleri içre anatomi barındıran tüm yapılarda olmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Monte edilirken temelı hususlara nazarıitibar edilmesi gerekmektedir. Bunları şu şekilde açıklayabiliriz;

özge bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların taçı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın merdiveni kapılarının ve özge birbunca yangınla savaşım ekipmanının nasıl kullanılacağını öğrenmek, bir yangına kesinlikle yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Yetkili itfaiyeden medet Yangın çıkış kapısı istanbul kırmızıınabildiği kabil AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi bile verebilmektedir.

Report this wiki page